Polívková smršť na Andělu

Skvělým polévkám (a hlavně – dobré věci) bude od pondělí  5. 11. do čtvrtka 8. 11. 2018  patřit pěší zóna na Andělu. Již  po osmé totiž pořádá ERGO Aktiv, o.p.s., centrum neurorehabilitace pro osoby se získaným poškozením mozku, veřejnou sbírku “Polívková smršť”, jejíž výtěžek hradí rehabilitaci a návrat k aktivnímu životu klientům po mrtvici, nádorovém onemocnění či úrazu hlavy.

  • Přijďte mezi 10 – 18 hodinou na Anděl na “poctivou polévku”.

Každý den sbírky budou na menu dvě polévky, porce za 55,- Kč, (s tím že minimálně 40,- Kč putuje na sbírkový účet).

Těšit se můžete na gurmánský zážitek, protože Vám budou vařit :

  • pondělí 5. 11. 2018

– tradičně  Roman Paulus z Radisson Blu Alcron a mistři z restaurace  Lokalblok (chystají netradiční polévku z pečeného česneku a dýně),

  • úterý 6. 11. 2018

– premiérově tým Il Giardino Restaurant (restaurace hotelu NH Prague City – připraví toskánskou zeleninovou polévku Ribollita) a již osvědčený účastník akce  SEZIO Restaurant  (připraví tomatovou z pečených rajčat),

  • středa 7. 11. 2018 

– jednu polévku restaurace Amaryla a Max Semenchuk, druhou kuchyně Jan Paukert Bistro a Radek Příhonský,

  • čtvrtek 8. 11. 2018

– vaří UMAMI sushi v čele s novou šéfkuchařkou Martinou Němčekovou a polévkové menu završí vegetariánská a veganská restaurace Etnosvět, kde kuchyni vládne Ondřej Panoš.

 

Nenechte si ujít oblíbenou benefiční akci. Rádi připomínáme, že loni se díky vám vybralo na pomoc potřebným více než 130 tisíc korun.