Mladý umělec Daniel Kos uvedl svoji první výstavu „Prostoupení“

04/07/2019

Ve středu 3. července 2019 se v Galerii “D” – Portheimka konala pod záštitou Lukáše Herold (ODS), radního Prahy 5 pro kulturu, vernisáž mladého umělce Daniela Kose s názvem Prostoupení.

Výstavu můžete navštívit od dnešního dne až do 30. července 2019, denně kromě pondělí od 13 do 18 hodin, vstup je zdarma.

„Má první výstava s názvem “Prostoupení“ nabízí divákovi pohled do scenérií svého vlastního charakteru. A jejich vlastní estetické ztvárnění do svého odlišného stylu dodává příběhu to, jež jej zacykluje a tudíž chceme-li se nechat vtáhnout do děje, může být pro nás obtížné místo opustit. 
Inspirace ze kterých čerpám je všude kolem mě, nebo kolem někoho jiného. Je to něco, co není možné najít pokud to hledáte, ale něco, co uvidíte, pokud se ve správný okamžik podíváte tam kam je třeba, aby jste ji viděli a nedáte ji šanci zase uniknout. 
Mezi mé oblíbené styly, kterým se nechám inspirovat jsou Impresionismus, surrealismus, Abstrakce a Op art. 
Pokud se tedy během měsíce července stavíte do Galerie “D” v síni Portheimky cíleně či, proto, že jste zrovna šli kolem, přeji vám příjemné zážitky a budu rád, když se mi upíšete do návštěvní knihy” řekl autor výstavy Daniel Kos.

Kontakt

Městská část Praha 5
nám. 14. října 1381/4
150 00 Praha 5

Tel.: +420 257 000 511 E-mail: podatelna@praha5.cz

ID datové schránky: yctbyzq

Podrobné kontakty a úřední hodiny

Sociální sítě