Přehled ušlého výdělku neuvol.členů ZMČ

Datum interpelace:
30. 06. 2008
Datum odpovědi:
15. 09. 2008
Interpelující:
RNDr. Milan Macek, CSc.
Interpelovaný:
JUDr. Milan Jančík, MBA

Interpelace:

Interpelace

 

Vážený pane starosto,

 

dne 6. 12. 2007 jsem v interpelaci žádal o zveřejnění přehledu částek vyplacených neuvolněným členům zastupitelstva jako náhrada výdělku prokazatelně ušlého v souvislosti s výkonem jejich funkce. Odpověď, že Úřad pro ochranu osobních údajů konstatuje, že není možné zveřejňovat výši mezd, odměn a platů, jste mi jistě poslal asi jen omylem, na mzdu, odměny a platy jsem se neptal.

Na opakovanou interpelaci ze dne 21. 2. 2008 jsem se dozvěděl, že v zásadách není jakékoliv ustanovení o zveřejňování těchto částek a proto je nelze zveřejnit.

Při třetím opakování interpelace dne 16. 4. 2008 jste již byl sdílnější a uvedl celkovou částku náhrad včetně rozpisu do jednotlivých měsíců.

Jistě chápete, že ani s jednou v Vašich odpovědí nemohu být spokojen, interpeluji Vás v této záležitosti proto již po čtvrté s tím, že očekávám přehled tak, jak ho každoročně zveřejňuje například Zastupitelstvo hl. m. Prahy, jehož jste členem, a které jakákoliv pochybnosti o zveřejňování těchto údajů odmítá. Letos tato informace byla předložena v materiálu Z-737.

Pokud by Váš tým odborníků nebyl schopen požadovanou tabulku připravit, mohu Vám ji na požádání předkreslit.

 

 

 

RNDr. Milan Macek, CSc., zastupitel

V Praze dne 26. 6. 2008

 

 

Odpověď:

 
Vážený pane zastupiteli,
                                                                                                                        
v odpovědi na Vaši opětovnou interpelaci ze dne 26. 6. 2008 ohledně částek vyplacených neuvolněným zastupitelům Městské část Praha 5 jako náhrada výdělku prokazatelně ušlého v souvislosti s výkonem jejich funkce, Vám sděluji:
 
Domnívám se, že moje odpověď na Vaši poslední interpelaci v této věci ze dne 16.4. 2008 byla zcela dostačující a obávám se, že další nové informace Vám již nemohu poskytnout.
 
 
 
S úctou
 
 
 
 
    JUDr. Milan Jančík, MBA
                                                                      

Kontakt

Městská část Praha 5
nám. 14. října 1381/4
150 00 Praha 5

Tel.: +420 257 000 511 E-mail: podatelna@praha5.cz

ID datové schránky: yctbyzq

Podrobné kontakty a úřední hodiny

Sociální sítě