Rozsah odpovědí k interpelacím ze dne 7.3.2023

Datum interpelace:
25. 04. 2023
Datum odpovědi:
23. 05. 2023
Interpelující:
Josef Endal
Interpelovaný:
Ing. Milan Vrkoč

Interpelace:

Ing. Milan Vrkoč
Radní městské části Praha 5
Štefánikova 13-15
150 00 Praha 5

Téma: Rozsah odpovědí k interpelacím ze dne 7.3.2023

Interpelace
Se zájmem jsem si přečetl Vaše odpovědi na interpelace kolegů zastupitelů. Jsem velmi překvapen strohostí Vašich odpovědí na rozsáhlé interpelace kolegů zastupitelů. Zejména odpověď na interpelaci kolegů Klusoně a Herolda. Očekával jsem, že jako osoba, která nakládá s veřejnými financemi ve výši mnoha miliónu korun se k otázce Vašeho „neúspěšného podnikatelského záměru“ vyjádříte obsáhleji. Přispělo by to k jistotě, že veřejné finance jsou v těch správných rukách.
Opravdu si myslíte, že odpovědi na takováto závažná témata lze uzavřít větami typu: Více se k této věci nehodlám vyjadřovat, nebo Více se k této věci nehodlám vyjadřovat, protože jsou na Praze 5 daleko důležitější úkoly k řešení. (?)
Stejně tak vyjádřeni k místu Vašeho bydliště je jaksi zavádějící. Píšete: Mám trvalé bydliště na Bertramce, kde se zdržuji. Promiňte, ale na Bertramce měl svého času trvalé bydliště Mozart a manželé Duškovi (nezaměňovat s panem zastupitelem Duškem). Z veřejně dostupných informací je zřejmé, že jste přihlášen k pobytu na adrese Plzeňská č. 44. Pravda, hned u tramvajové zastávky Bertramka. Bertramka je však na hony vzdálená od Plzeňské č. 44. Patrně Vás při specifikování adresy bydliště zmátl název tramvajové zastávky. To jste si asi během Vašeho přihlášeného pobytu na Praze 5 nezjistil.
Prosím, mohl byste mi odpovědět na mé otázky a otázky výše uvedených kolegů vyčerpávajícím způsobem, tak jak si to zasluhují? (Klidně třeba i při sousedském posezení u sklenky u Vás doma).

V Praze dne 25. 4. 2023
Josef Endal
Zastupitel MČ Praha 5

Odpověď:

Dobrý den pane zastupiteli Endale,

odpovídám Vám na Vaší interpelaci ze dne 25.04.2023. Ve Vaší interpelaci jsem nenašel jasnou interpelační otázku.

S pozdravem
Ing. Milan Vrkoč
radní pro veřejný prostor a životní prostředí

Kontakt

Městská část Praha 5
nám. 14. října 1381/4
150 00 Praha 5

Tel.: +420 257 000 511 E-mail: podatelna@praha5.cz

ID datové schránky: yctbyzq

Podrobné kontakty a úřední hodiny

Sociální sítě